woensdag 11 januari 2023

Gelukkig nieuwjaar!

Beste leden en sympathisanten,
Dierbare lezers van blog en jaarboek,

De leden van de raad van bestuur van de Vereniging van West-Vlaamse Schrijvers wensen jullie een inspirerend, vreugdevol en gezond 2023!

Ook in dit nieuwe jaar schrijft VWS verder aan de Bibliotheek van West-Vlaamse letteren. Op ons weblog ‘Dun lied donkere draad’ en op onze Facebookpagina kunt u berichten over literaire publicaties en gebeurtenissen blijven lezen. Aarzel niet om ook zelf aankondigingen te plaatsen of te signaleren.
Eind 2023 reiken we weer de VWS-prijs uit stellen we graag een nieuw jaarboek met originele literaire bijdragen voor. Alle leden worden hierop uitgenodigd.

We hopen u in 2023 als lid van VWS te mogen begroeten. VWS richt zich zowel tot ‘schrijvers’ als tot ‘lezers’. Iedereen met een hart voor boeken, schrijvers en literatuur is van harte welkom! De vereniging heeft geen substantiële overheidssubsidie en leeft en werkt dankzij de steun van de leden. Misschien hebt u ondertussen uw lidgeld 2023 al betaald, misschien wilde u dat eerstdaags doen … We danken u in beide gevallen van harte!

Met een hartelijke groet vanwege alle leden van de raad van bestuur van VWS
Koen, Jet, Jan, Peter, Hendrik, Alain, Renaat, Paul, Stefaan, Jooris, Marcel.
---
Lidmaatschap VWS: 30 euro. Steunabonnement: 40 euro.
Alle leden krijgen het ‘Jaarwerk’ thuisbezorgd en worden uitgenodigd op de voorstelling van het boek en de uitreiking van de VWS-prijs.
Bankrekening BE85 0015 1408 3306 (VWS, De Waterwilgen 3, 8310 Brugge)
Graag vermelden: ‘VWS-lidmaatschap 2023’
Info lidmaatschap: Jet Marchau - jet.marchau@scarlet.be

Aan nieuwe leden vragen we het mailadres te bezorgen. We verspreiden elk jaar diverse nieuwsbrieven met literair nieuws uit de provincie naar de leden.

Facebook-bericht van 11/1/2023




Geen opmerkingen:

Een reactie posten