zondag 1 maart 2020

Memento-woordfestival 2020

Tijdens het weekend van 20, 21 en 22 maart 2020 is Kortrijk dé trekpleister voor literair talent in alle mogelijke vormen. Uitvalsbasis dit jaar is
opnieuw het Casinoplein met Boekenhuis Theoria en het Conservatoriumplein met Muziekcentrum Track en concertzaal De Kreun. Het centrale thema is echo's. Met dit festival voegen de initiatiefnemers een flinke dosis woordmagie toe aan het jaar.

Voor deze vijfde editie kiest Memento woordfestival Kortrijk voor vier literaire ambassadeurs, twee vrouwen en twee mannen. Zij vormen het gezicht, het uithangbord, de identiteit van het festival. We verwelkomen Siel Verhanneman, Peter Verhelst, Maartje Wortel en Christophe Vekeman. Er zijn voorts zogenaamde Woordroutes, lezingen en optredens van o.a. Christophe Vekeman, Siel Verhanneman, Maartje Wortel, Peter Verhelst, Stefan Hertmans en Charlotte Van den Broeck.

Ook aspirant-schrijvers komen aan hun trekken: zij krijgen op 21 maart advies en ondersteuning van een veertigtal professionele auteurs, onder wie Peter Buwalda en Ivo Victoria.

Info en tickets: www.mementowoordfestival.be waar je ook het volledige programma kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten